KARTHOLM.COM

LEDELSE · UDVIKLING · FORANDRINGReferencer
Preben Gramstrup, ejer fm3.dk.

Jeg har det privilegie at kende Eva og arbejde sammen med hende i DFM regi. Eva arbejder fokuseret og har med stor indsigt bidraget med løsninger, ideer og forslag til gavn for forenings medlemmer. Jeg har flere gange været hjulpet af Eva's store evne til at kommunikere med alle og præsentere kompliceret stof på en nem forståelig måde. Når hun oveni er ordholden og har et gode humør er det altid både interessant, produktivt og sjovt at arbejde sammen med Eva.

__________________________________________________________________________________________

Henrik Tangø-Brandt, kommunikationskonsulent, Metaphora


Jeg har over en årrække haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Eva Kartholm på flere områder. Hun er et ualmindeligt behageligt og empatisk menneske - og hendes altid positive og konstruktive samarbejdsform og den ukomplicerede tilgang, som Eva praktiserer overfor selv de mest udfordrende opgaver, spreder en positiv ånd, som er sjælden set.

Eva er skarpt tænkende, faglig velfunderet og en kapacitet, som mange virksomheder og organisationer ville have glæde af at have i deres ledelsesteam. Jeg kan varmt anbefale at møde Eva og opleve hendes karisma, faglige dybde og behagelige personlighed.

__________________________________________________________________________________________

Thomas Nissen, Head of Facility Management Denmark at PostNord


Jeg har igennem de sidste 4 år haft et strålende samarbejde med Eva i min egenskab af formand for DFM's uddannelsesudvalg, samt flere andre aktiviteter relateret til DFM . Jeg oplever altid Eva som yderst professionel, skarpsindig og en strålende kommunikator på alle niveauer. Hun har stor indsigt, viden og netværk både ledelsesfagligt, men også politisk. Dette krydret perfekt med en positiv, løsningsorienteret og yderst behagelig tilgang til ethvert samarbejde, bevirker at jeg altid vil anbefale Eva. _________________________________________________________________________________________

Peter J. Bang, Board Member - MBA

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Eva siden medio 2011, hvor jeg igennem denne periode har oplevet Eva som:


- Visionær og idérig, som formår at se nye vinkler på hverdagens situationer

- Fornyer, som evner at gå fra Idé/konceptfasen til en målbar og effektfuld implementering

- Yderst til- og omgængelig

- Udpræget anvender humor i hverdagen og begår sig godt på alle niveauer i en organisation

- En yderst kapabel kommunikator

__________________________________________________________________________________________

KARTHOLM.COM · ONSGÅRDSVEJ 10 · 2900 HELLERUP · E-MAIL: EVA@KARTHOLM.COM · TELEFON: 20 20 01 98 · CVR NR.  21861685